KWALITARIA BISSCHOPSHOEVE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 789 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria Bisschopshoeve. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 19:44 mooi op tijd, warm en erg smakelijk
9 jan 2023 om 9:22 Perfect alleen te weinig saus voor bij de friet wat je krijgt
8 jan 2023 om 20:40 Niet warm erg slecht en het duurde erg lang
3 jan 2023 om 19:43 Eten niet echt warm
16 dec 2022 om 22:47 Helaas niet de eerste keer dat we (te) lang hebben moeten wachten, de friet half gaar was en dat de bestelling incompleet was. Oplossen doen ze dan wel weer goed maar besteed die aandacht aan controleren vooraf.
15 dec 2022 om 19:34 Bezorging was redelijk oke. Eten was aan de koude kant. Friet was slap en half gebakken. Snacks waren redelijk oke....maar voor deze hoge prijzen toch niet meer. Jammer
12 dec 2022 om 14:34 2 x gebeld, 2 x werd er gezegd de bezorger is er bijna, uiteindelijk was de bezorger er 25 minuten nadat hij zou zijn vertrokken (het is 10 minuten fietsen). Eindstand geen eten voor mij want ik moest weg en een wachttijd van 100+ minuten
11 dec 2022 om 19:02 Ondanks de kou gerechten heerlijk warm.
11 dec 2022 om 0:32 1,5u gewacht en slappe friet, nooit meer bestellen daar!
10 dec 2022 om 21:06 Ondanks de kou zijn de maaltijden warm! TOP, en de smaak verrukkelijk.
10 dec 2022 om 21:03 Meer dan een uur gewacht op een frietje en een frikandel. Friet was erg vet, en bovendien vond ik de prijzen aan de hoge kant. Jammer!
3 dec 2022 om 7:18 Walgelijk en meer dan een half uur te laat. De friet was slap, de uienringen op de burger waren een prut geworden. We hadden gevraagd om een burger zonder komkommer, dat zat er gewoon op. Dit was niet de eerste keer dat het zo slecht was. Nooit meer.